Dierentuin Rock Creek Park. - Reisverslag uit Washington, Verenigde Staten van Hermine en Fieneke Werff - WaarBenJij.nu Dierentuin Rock Creek Park. - Reisverslag uit Washington, Verenigde Staten van Hermine en Fieneke Werff - WaarBenJij.nu

Dierentuin Rock Creek Park.

Blijf op de hoogte en volg Hermine en Fieneke

25 Augustus 2012 | Verenigde Staten, Washington

Vandaag gaan we naar de dierentuin in Rock Creek Park, leuk want het is gratis, weer eens wat anders als in Nederland.
We wachten nu nog even op een vriend van Nadia die ook met ons mee gaat, na de dierentuin zullen we nog even naar Georgetown gaan voor een Prepaid SIM-kaart.. Ik zie mijn telefoonrekening nog niet graag tegemoet.
Amerika is een echte cultuurshock, ondanks dat we nog niet veel gezien hebben is het allemaal zo anders als Europa:
De auto' s, de huizen, de mensen, sommigen zijn ontzettend aardig, anderen kortweg bot, vooral de douane was een verschrikking..
Het is allemaal zo tegengesteld met Nederlansd, het eten is hier vreselijk duur, echt van de zotte, een brood kost hier minstens vier dollar, maar de musea en dergelijke zijn dan weer gratis, dat is toch vreemd?
Gisteren hebben we helaas geen telefoonkaart kunnen vinden, niemand kon ons helpen.. Dus even naar de site geweets van RedPocket (dank je wel Leen) en daar gaan wij dan vanmiddag maar even heen.
Dat belt toch wat lekkerder naar Nederland.
Vandaag dus de dierentuin op het programma en morgen naar Ocean City, hou jullie op de hoogte!
Liefs Hermine en Fieneke

Hermine en Fieneke

Hallo allemaal, dit jaar gaan Fieneke en ik samen op reis naar Amerika. Om daar onze vriendin Nadia te bezoeken. Nadia werkt nu bijna een jaar in Washington DC en gelukkig komt zij eind Oktober weer terug naar Nederland! Toen Nadia vertrok heb ik haar beloofd haar te bezoeken in Amerika, FIeneke wilde wel graag mee. En wat vliegt de tijd dan, want wij gaan donderdag aanstaande (23 Augustus) samen op het vliegtuig naar Washington DC. Wij zullen niet alleen bij Nadia logeren in Washington, maar gaan ook nog de laatste paar dagen met zijn drieën naar New York. Om jullie allemaal een beetje op de hoogte te houden hebben wij dit blog aangemaakt, we hopen dat we er iedere dag wat foto's en verhalen op kwijt kunnen, veel plezier op ons blog! Liefs Hermine en FIeneke.

Actief sinds 01 Aug. 2012