Georgetown. - Reisverslag uit Washington, Verenigde Staten van Hermine en Fieneke Werff - WaarBenJij.nu Georgetown. - Reisverslag uit Washington, Verenigde Staten van Hermine en Fieneke Werff - WaarBenJij.nu

Georgetown.

Blijf op de hoogte en volg Hermine en Fieneke

24 Augustus 2012 | Verenigde Staten, Washington

Aan het einde van de dag (vrijdag) zijn we even naar Georgetown gereden. Was erg leuk! Veel leuke winkels en restaurantjes!
Super mooie delicatesse winkels, maar oooh zo vreselijk duur! Zijn ook even langs de cupcake winkel gegaan, de rij stond tot aan straat.. Bizar en wederom erg duur!
En speciaal voor Leen een foto van de Subway gemaakt..
We hebben net lekker gegeten en gaan straks lekker ons bedje in.
Morgen gaan we naar de dierentuin en dan zal ik ook even wat foto's plaatsen.. Vandaag helaas niet aan toe gekomen;)
Liefs van ons!

Hermine en Fieneke

Hallo allemaal, dit jaar gaan Fieneke en ik samen op reis naar Amerika. Om daar onze vriendin Nadia te bezoeken. Nadia werkt nu bijna een jaar in Washington DC en gelukkig komt zij eind Oktober weer terug naar Nederland! Toen Nadia vertrok heb ik haar beloofd haar te bezoeken in Amerika, FIeneke wilde wel graag mee. En wat vliegt de tijd dan, want wij gaan donderdag aanstaande (23 Augustus) samen op het vliegtuig naar Washington DC. Wij zullen niet alleen bij Nadia logeren in Washington, maar gaan ook nog de laatste paar dagen met zijn drieën naar New York. Om jullie allemaal een beetje op de hoogte te houden hebben wij dit blog aangemaakt, we hopen dat we er iedere dag wat foto's en verhalen op kwijt kunnen, veel plezier op ons blog! Liefs Hermine en FIeneke.

Actief sinds 01 Aug. 2012