Dierentuin Rock Creek Park, foto's.
Blijf op de hoogte en volg Hermine en Fieneke
25 Augustus 2012 | Verenigde Staten, Washington
De foto's zeggen genoeg, erg mooi!
Het is ook heel bizar, want de dierentuin ligt in Rock Creek Park, je rijd Washington uit en komt in een totaal andere omgeving, alles is groen, echt een heel mooie gebied..
Daarna zijn we naar Georgetown gereden voor de RedPocket Store, voor mijn telefoonkaartje, helaas pindakaas was dat: Helemaal verdwenen, geen winkel meer te vinden in die " shoppingmall". Dus nog steeds niet goedkoop naar Nederland kunnen bellen..
Het is erg warm hier, gemiddeld zo'n 25 a 30 graden, in de dierentuin toevallig een dikke bui gehad en toen koelde het ook wel behoorlijk af.
Ik loop een beetje achter met de verslagen, maar probeer ze nu een beetje in te halen.
27 Augustus 2012 - 12:47
Jikkie :
Dag lieve meiden,
Wat een prachtige foto's vanuit de dierentuin.
Is alles een beetje goed daar, zo te zien en te horen wel. Geniet er nog van.
Ik weet niet of ik Fieneke van Schiphol kom halen, want er gaat ook nog een trein om 23.20 uur vanaf Schiphol naar Assen. Chris komt zowiezo, want die kan gratis reizen.
Hier is alles goed, het is wel wat stil in huis, maar Marius is weer thuis dus dat is wel weer gezellig.
Ga nog even leuke dingen en Hermine, geniet nog van dat weekje, want je weet het, het is zo weer voorbij.
Lieve groeten en een dikke kus van ons allemaal. Mamma -
27 Augustus 2012 - 15:53
Joke EnLleen.:
Hallo dames,
Leuk om jullie verslagen te lezen en fijn dat jullie je vermaken. Mooie foto's ook.
Fien voor jou is het de laatste dag, toch diep in je hart een beetje jammer?? Hele goeie reis terug!
Hermiene ga nog lekker genieten van die laatste week. Het afscheid van Fien zal misschien even lastig zijn, maar maak er nog iets van, duurt vast weer een poos voor je er weer komt. En we willen nog wel meer foto's van je zien(als je er aan toe komt). Veel plezier nog.
Groetjes Joke en Leen. -
27 Augustus 2012 - 23:05
Geja:
Hoi hoi ,
wat een mooie fotos ,en erg leuk om jullie zo tevolgen.
wat een knappe leeuw,geweldig!Dat is nog eens wat anders dan al die Griekse scharminkel poesjes hier in Athene. Voor ons zit het er morgen weer op dan vliegen we weer naar huis , back to real live, ....... en onze beestjes thuis.
Hermien Geniet er nog even van!maak een mooi plan voor de komende dagen en je zult uiteindelijk erg trots zijn op jezelf!en deze vakantie nooit vergeten.
Wij zien uit naar jevolgende verslag. Heel veel liefs en groetjes van ons allemaal.
Geja , Jules, Myrthe en viviane