Bezoekje aan Obama.
Blijf op de hoogte en volg Hermine en Fieneke
29 Augustus 2012 | Verenigde Staten, Washington
vandaag een rustig dagje gehad, het is hier zeer warm..
Samen met Nadia vanmiddag op de metro gestapt en midden in DC uitgestapt. Eerste toeristische attractie was het Washington Monument, een gigantisch hoge toren, en heel erg typisch, allemaal Amerikaanse vlaggen er om heen. Het monument is opgericht voor President George Washington, ze zijn begonnen met bouwen in 1848 en waren klaar in 1884.
Daarna even bij Obama koffie gedronken, gut wat een aardige man en zo gastvrij, hij wilde helaas niet met mij op de foto, haha!
Vanuit het Witte Huis zijn we doorgewandeld naar het Linvoln Memorial, helaas geen mooie foto kunnen maken vanwege bouwe werkzaamheden en hekken.. Maar geloof me het is prachtig met dat mooie spiegelmeer er voor.
Iedereen kent het wel, van bijvoorbeeld de film Forrest Gump, waarbij het prachtig in beeld word gebracht tijdens de demonstratie..
Daarna zijn wij weer huiswaarts gewandeld, want de warmte en de lange afstanden zijn erg vermoeiend, nu lekker thuis, even douchen en dan gaan wij zo naar een barbeqeu in College Park..
Vanavond in ieder geval vroeg in bed want ik ben total loss..
Morgen moet Nadia de hele dag werken dus ga ik alleen met de metro Downtown op zoek naar mooie(tweedehands) boekenwinkels, waar ik lekker wat kan zitten, lezen en genieten van al het moois!
Liefs Hermine.
30 Augustus 2012 - 17:20
Jikkie En Douwe (Pappa En Mamma:
Lieve meiden,
Even weer een reactie op het prachtige verhaal, Hermine. Geniet je nog een beetje, zo te zien en te horen wel.
Obama wilde dus niet met je op de foto, jammer, hadden wij graag eens willen zien.
Prachtige foto's, ben benieuwd naar alle verhalen. Zoek je een paar leuke boeken uit en geniet maar even van de rust. Morgen {vrijdag} naar New York. Leuk. En dan maandag al weer naar huis.
Andrea komt morgen met Jorn op bezoek, kijken hoe groot hij al geworden is.
We horen wel weer van elkaar, Lieve groeten en een dikke kus van ons allemaal.
Mamma -
30 Augustus 2012 - 19:00
Joke En Leen:
Hoi Hermine, ik heb even een dagje overgeslagen nadat Leen in zijn ongeduld 3x geklikt had en dus 3 bijdragen had geleverd.
Fijn dat je het zo goed naar je zin hebt, moe zijn is niet erg, volgende week rust je wel weer uit.
Het heeft ook wel wat om er alleen op uit te trekken, kun je echt je eigen ding doen en zo te lezen lukt je dat aardig.
We vinden je verhalen heel leuk om te lezen, s 'morgens vlug even kijken of er weer wat op staat.
Dus ga lekker zo door!!!
Groetjes Joke en Leen.